Sunday, 26 June 2011

Keputusan Peperiksaan Pertengahan Tahun

Assalamualaikum ... :)

hari ni , saya berkesempatan nak bgtau result exam saya ...
hee ~ nilah hasil nya ...

Syukur Alhamdulillah .... :)

Bahasa Melayu : 78 % (A-)
Bahasa Inggeris : 70 % (A-)
Pendidikan Islam : 72 % (A-)
Sejarah : 28 % (G)
Matematik : 45 % (D)
Sains : 63 % (B)
Pendidikan Seni : 70 % (A-)
Perdagangan : 65 % (B+)
Pengetahuan Sains Sukan : 41 % (E)

itu sahajalah ... :D

Wassalam ~

Saturday, 25 June 2011

My New Personalities ....

Assalamualaikum.. :)
da lame saya tak update blog.. hu3..
actly, tak ada ape pon nak citekan..
cume, saya dah pakai spectacles.. :D

yeyh ~

walaupon de la yg dok ngate2 , ape saya peduli kn ?
hehehe ~

that's my money . not theirs..
right ?

huhuhu !!!

k la ..
itu je nak story..
bye2 ~

NEW ME !!






Friday, 3 June 2011

Buy 1 Free 3 !!!!!

hulloo~

hehe...
da lame x update blog..da lme ke?..ntahle~ hehehe... ni nak habak story pasal kat skolah aritu..
hari rabu, 1 Jun 2011 !!!
nak tau pe yg trjadi ???

emmm..... story ni terjadi kat skolah ler..
hehehe.. di saat saya dan kawan baik saya, liana nak g beli air tin kat mesin peruncitan automatik..
(eyceh~ mentang2 blaja perdagangan)
pastu, saya masokkan duit syiling 50 sen tau.. kena TELAN !!!

mak ai... abez duit syiling 50 sen saya.. :(
saya time dah marah sangat, saya g TUMBOK mesin tu.. (jgn tiru..vandalisme melanda..hahaha)
yana dah risau au..takot pape terjadi kat mesin tu..
saya peduli ape ?? HAHA !!

then, saya pinjam duit yana RM2..xkuar duit sndiri pon..sok harinya saya gantiler duit yana....
pas saya da masok duit kertas RM1 dua kali, saya pon cam bese beli ler air soya..
pas tin soya keluar, kat bhgn tempat kuar duit syiling tu kuar 10 SEN !!!!!!
air soya tu bawu RM1.50 tau.. balance 10 SEN????!!!!!
mak ai !!! geram neh !!!!!!!!

TIBA-TIBA ..............

satu tin soya keluar..pastu, kuar lagi..kuar lagi tin soya...
3 KALI YAW !!!! AIR TIN SOYA KELUAR !!!!!
hohoho~ murah rezeki saya hari tu..
Alhamdulillah..hehehehe~

pastu, saya amek 2, yana pon amek 2.. jadi isu dalam kelas.. HAHAHA !!!! XD
walau apepon, janganlah tiru pe yang saya wat k..
tak elok... ok ???