Thursday, 7 July 2011

Day 2 !! :D

Assalamualaikum .. :)
Seperti biasa , macam semalam . hehehehe ~
ari ni ari ke 2 . "A photo of myself a year ago"

so, seperti yang dijanjikan ...

inilah gambar saya setahun yang lepas . 



comel kan ?
(hehehe . sekali sekala puji diri sendiri . bukan slalu pon)

motif saya pilih gambar ni coz bagi saya gambar nilah the GREATEST than other pictures . kalo ikotkan, gambar last year banyak tak terkira . almaklumlah , "FOTOGENIK" lah katekan . hehehe

emm ... gambar ni diambil semasa di dalam kelas 4TV2 . :D
kelas lama saya la .
gambar ni diambil saat selesai buat kerja sekolah .
cikgu pon takde dalam kelas , ape lagi "CAPTCHA "
huhuhu
 ... diz picture taken by ME ...
Date : 19 January 2010 

huhuhu ~
lagipon , gambar ni ade someone suka dulu.
sekarang ? ntahle ~ jawapannya , hanya pada someone tu jela . 

k la . pen-off now . daa2 ~ :D


No comments:

Post a Comment