Wednesday, 6 July 2011

Sesaja . Day 1 :D

Assalamualaikum... :)


Sudah sekian lamenyer saya tak update blog . hee . x tau nak story pe snanye . emm ... memandangkan akak saya , Rahmah bt Sa'ari ade ajak saya wat benda ni , saya pon rase cam nak join jer . hehe . tapi, maybe ade gangguan nak wat . takpelah . baby steps . :D


perkara yang saya nak wat tuh , 



Day 1 - Your Facebook profile photo 

Day 2 - A photo of yourself a year ago

Day 3 - A photo of someone  you love 

Day 4 - A photo that makes you happy

Day 5 - A photo of you making funny face

Day 6 - A photo of a former crush 

Day 7 - A photo of you and your best friend 

Day 8 - Your most recent photo  of you

Day 9 - A photo of you have taken 


camtulah yang saya nak join tuh... so, memandangkan ari ni 1st day nyer, ni la Facebook profile photo saya .



hee :D gambar ni diambil semasa Hari Sukan SMKTPMGHS ..
taken by Rahmah binti Sa'ari ... :D

(tiru ayat orang tuh)


hehehe.... ok lah .... itu jer yang saya nak sampaikan tok ari ni ... adios ~ :)

3 comments: