Saturday, 25 February 2012

2012 :)

Assalamualaikum :)

Ya Allah , dah tahun baru dah .
 *padahal, dah lama dah. bajet baru nak sambut* LOL
Hahaha.... sebenarnya , dah lama sangat dah tak update blog ni . asyik berFACEBOOK-ing & berTWITTER-ing aje..
maklumlah , jadi pelupa agak lame.. sampaikan tak teringat password blog . *so sengal*

*awkward*
HAHAHA . pretty bad huh ?
yelah , dah lama tak update blog seriously nak jadi talkative mcm dulu pun agak kurengg skett . duhhhh -.-'

okay....
memandangkan dah masuk tahun 2012 ni , even dah nak masuk Mac dah pon , 
yang pasti saya nak story jugak dari awal tahun . if larat lah . HAHA
lagipun, sekarang ni saya Lepasan SPM ! hohoho ~

muke senang hati pas SPM dulu , 14hb Disember 2011 :D



hurmmmmm
tapi kan , jadi Lepasan SPM seriously sangat membosankan . -.-'

coz of what ?
kerja dok umah makan tido , makan tido .
takde masa nak online . maklumlah , takde lappy & broadband . serious sangat sadis . 
plus , jadi bibik kat umah . blaja masak , mengemas n bla bla bla ~

BUT !

start 4/1/12 , saya start kerja as invigilator kat UiTM KBM . tau tak invigilator tu hape ? JAGA PEKSE maaaaa ~
pada mulenye , sangat membosankan . rasa cam nak tido time jage pekse tuh... zzzzzzzzz

bila memikirkan nak cari pengalaman + dapat kawan baru , so redahhhh jelah !

kerja started 4/1 till 21/1...
some photos nak share time jage pekse dulu . :D

enjoy ! 


hihi ~ time jage pekse , harus pakai ini . bukti kerja as PP :)



muka muka student degree time exam . capture senyap senyap sudah . kang , diorang segan , susah nak jawab exam nanti , tak pasal pasal PARAH wehhh . huhu










peninggg peningggg -.-'


paling kesian laa ;(


papepon , studentss kat KBM dah buat dgn baik. moga moga result diorang cemerlang yee. huhu
AMINNNNNNNNN ~

btw,
ni kengkawan PP yg lain . seriously , rindu sangat dgn kegilaan diorang ...
check it out !
















hihi .banyak kan ? MEMEY r . the bestiest moment ever tau . huhu

Eh , ade lagi ?

on last day working :)



that's all for just now .

lenguh tangan nak menaip lagi tok moment moment yg awal tahun ni . serius , takleh lupa. sad moment , happy moment. macam macam la . haiyooo ~

papepon , thanks view my blog . sorry agak boring untuk di baca . 
*as usual*

but, insyaAllah saya akan update lagi okayy :)

~ Ma'assalama wa ilalliqaq ~

*peace*



2 comments:

  1. saya nmpk muka sayaaaaa.. woot wooottt.. iteww terharuuu.. ajaaahhaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. babe , link please . nak follow :) folmeback too keyh ;)

      Delete