Sunday, 1 May 2011

30 April 2011 - Sabtu

Assalamualaikum.. :)
Hari ni walaupun dah masuk bulan Mei, saya tetap nak luangkan masa berkongsi peristiwa semalam..
iaitu pada 30 April 2011 - Sabtu..

Apa yang istimewa sangat ya?
kalau nak tahu, bacalah... :D
huhu~

pagi semalam.. dalam kol 8.30 pagi, saya dah mula menjejakkan kaki  ke Melaka Mall..
untuk apa saya ke sana awal pagi??

ada Pertandingan Dikir Barat la.. HOHO~ :D
tapi, saya tak masuk.. saya cuma datang untuk sokong kwn2 saya yang masok..
CHAIYOK3x MGHS!!!!

emmm.... agak lame la jugak saya dok menunggu..
sampai2 jer, saya tros dok kat food court..
tgk bdk rmai da dtg..tp, bdk nasyid la..
kat melaka mall ada banyak pertandingan.. tp, saya cuma nak tgk dikir barat dan nasyid..

huu~ dalam kol 9 lebih barulah saya nampak bayang2 kwn2 skolah saya..
tu pon penat jugak tau nak cari diorang.. ntah bape byk kali saya ulang-alik turun naik escalator pon saya  tak tau la.. sampaikan, pak guard pon dah cam muka saya.. haha! x kesa la semua tu.. :D

masa berganti masa.. tibalah giliran sekolah saya..
walau apa pun, bagi saya sekolah saya paling best skali wat persembahan..
(walaupon sepatutnya saya masuk, tapi tarik diri atas sebab2 tertentu)
dalam kol 1 lebih camtu la, baru saya dapat tarik nafas lega..
mana x nyer, penat saya nak kena tgk2kn kwn2 sy.. jgakn brg2 diorg.. tp, yang paling best.. dlm rmai2 kwn2 sy yg dtg sbg supporter, saya paling teruk kene ATTACK dgn cikgu2 yang ajar kelas saya.. coz of what? TAK PAKAI TUDUNG.. hihihi~ 3 orang pentadbir pon ade tadi.. nak larikan diri, tak dapat.. BUSTED !! haha..padan muke!!! :p

time pengumuman, saya tak dengar pon.. saya tros keluar g Jusco.. pergi dengan kwn sy .. masa tu, perut da lapar sesgt.. haha~ tp, bila da diajak pergi makan, perut rasa sebu lak..
(MACAM-MACAM la perut aku ni..)

dlm kol 2 lbey cm2, bwu nak msok Melaka Mall, rupa2nya dah habis.. :(
tapi, sayangnya.. sekolah saya tak menang.. tak apalah..dah tak ada rezeki.. nak wat camne.. saya cuma berharap kwn2 saya tak kecewa.. lagipon, saya suke tgk diorang tol enjoy2 wat persembahan.. :')

kol 3.30 ptg lak, saya dgn kwn saya g tgk wayang.. CITE SERAM... OMG !!!
saya daler penakot..nak g tgk cite camtu..saya sanggup lari.. tapi, memandangkan saya dah tak tahu nak watpe ag lepas 2, saya pon pergi lah tengok..

nak tau cite pe?
cite 'SERU'....



aiyoo~ nak kate seram, x la jugak.. coz byk suspense..
nak tau cerita tu camne, g la tgk kat wayang k..
atau tengok di Astro First.. :D (2 pon kalo de keluar nanti)

ohye, trlupe nak inform.. maaflah sebab tak ada gambar2 yang boleh dikongsi... almaklumlah, kamera da rosak..sayang sungguh.. :'(

penat rasanya jari jemari ni menaip..
sampai masa nanti, saya akan wat post yang terbaru..

Ma'assalama wa ilalliqaq.. (n_n)

2 comments:

  1. hahaha,,,akq da tgok da cter SERU,,,,mmg best sgt2

    ReplyDelete
  2. emm...ni skrg da kuar kt astro first..
    hu3..emm..
    pasni, nak tgk cte nur kasih the movie lak.. :D

    ReplyDelete